ianuarie 15, 2021
FEATURED SOCIAL STIRI

Masca obligatorie în București și în aer liber, în zonele aglomerate

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis că masca de protecție devine obligatoriu în Capitală în zonele aglomerate din aer liber – piețe, gări, autogări, stațiile STB și Centrul Vechi

„Se instituie obligativitatea purtăţii măştii de protecţie, potrivit normelor legale în vigoare în pieţe. Târguri, expoziţii pe întreaga durată a programului de funcţionare a acestora.

Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie potrivit normelor legale în vigoare în perimetrul pietonal din Centrul Vechi delimitat de următoarele artere de circulaţie: Spaiul Independenţei – Calea Victoriei – Strada Doamnei – Bulevardul I.C. Brătianu.

Se instituie obligaţia pentru organizatorii de evenimente sau spectacole în aer liber de a pune la dispoziţia participanţilor măşti de protecţie şi obligaţia participanţilor de a purta masca de protecţie, potrivit normelor legale în vigoare, pe toată durata de desfăşurare a acestora, de la accesul şi până la ieşirea din zonă.

Se instituie obligativitatea purtăţii măştii de protecţie, potrivit normelor legale în vigoare, în zonele de aşteptare a mijloacelor de transport în comun (staţii STB, staţii şi peroane CFR, autogări)”  – se arată în documentul aprobat luni de către CMSU.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/gabifirea/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *