ianuarie 16, 2021
POLITICA STIRI

Ana Adriana Săftoiu (PNL) – Cifra zilei după audierile din comisie: pe an, în Constanța, sunt înregistrate 120 de minore gravide

Andriana Săftoiu, deputat PNL, a scris pe pagina de Facebook:

”Cifra zilei după audierile de astăzi din comisie, oferită de unul dintre directorii de la DGASPC Constanța: pe an în Constanța, sunt înregistrate 120 de minore gravide.

Șocul audierilor: Teleorman si Brăila. Nu au auzit de trafic de persoane. În Teleorman, initial, ni se spune că nu există nici un copil dispărut din DAGSPC, ca ulterior, după ceva mai multe insistențe, ar exista trei copii, despre care nu se stie nimic.

O parte bună: DGASPC Brașov a recunoscut că nu există standarde si atunci nici servicii. Partea rea: au făcut sesizări în cazul minorelor însărcinate, aflate în centru, dar pentru cei în cauză s-a decis, în instanță, neînceperea urmăririi penale pentru că minorele au consimțit, adică “au fost sentimente la mijloc”.

Si, da, măcar s-a recunoscut că in centre există cazuri în care angajati DGASPC au agresat fizic si verbal minori.

O concluzie preliminară: e imposibil să combați fenomenul cât timp cei care sunt plătiți pentru protecția copilului nu recunosc că avem o problemă imensă.” – a scris Adriana Săftoiu pe Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/adriana.saftoiu.1

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *