ianuarie 21, 2021
ECONOMIE OPINII

Economistul Cristian Socol – Economia este pe butuci, sectoare întregi sunt falimentare, deficitul bugetar si datoria guvernamentală record negativ în ultimii 30 de ani

Ce constatăm la aproape 9 luni de nouă guvernare? Economia pe butuci, sectoare întregi sunt falimentare, deficitul bugetar si datoria guvernamentală record negativ în ultimii 30 de ani. Peste 1 milion de contracte de muncă încetate / suspendate, sărăcia și deprivarea materială lovesc puternic, preturile la alimente, utilitati si medicamente au explodat!

Nicio măsură activă reală pentru stimularea productiei Made in România, Zero măsuri pentru protejarea puterii de cumpărare a populației. Incertitudini privind aplicarea legii pensiilor si a celei privind alocatiile copiilor. Ca si cum nu ar fi de ajuns, haosul administrativ si exemplele negative ale puterii privind nerespectarea regulilor impuse maselor au cauzat blocajul sistemului sanitar si Izolarea României în Europa!

România va intra din septembrie în cea mai neagră perioadă postdecembristă dpdv economic si social. Winter is coming! Din păcate.

Textul a fost preluat, cu acordul autorului, de pe pagina de Facebook –  Cristian Socol

 

 

 

Textele preluate în categoria ”Opinii” sunt asumate de autori și nu reprezintă, neapărat, poziția site-ului alert24.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *