ianuarie 20, 2021
POLITICA STIRI

Rareș Bogdan – ”USR nu va câştiga nicio primărie din Bucureşti dacă nu va ajunge la un compromis cu PNL şi PMP”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan afirmă că PNL a făcut destul de multe concesii în negocierile cu USR-PLUS pentru candidaţii la primăriile de sector din Bucureşti.

”PNL, partidul aflat la guvernare şi sub parteneriat asumat cu preşedintele Klaus Iohannis, a decis să facă absolut orice, să cedeze, să fie cât se poate de raţional şi să găsească soluţii comune pentru ca dreapta să aibă o alianţă pentru primăriile de sector, nu doar pentru cea generală.” –  a declarat Rareş Bogdan, la Antena3.

Acesta susţine că partidul său a făcut deja un compromis prin a-l susţine pe Nicuşor Dan (USR) drept candidat oficial comun la Primăria Capitalei, deşi avea doi candidaţi liberali cu o încredere mai mare în Bucureşti.

”Ne dorim foarte mult să ajungem la un compromis care să ne ducă la candidaţi comuni pentru a spori şansele ca primăriile de sector să fie câştigate, cel puţin 4 din 6 sau 5 din 6 sau 6 din 6. În cazul în care nu vom ajunge, eu îi avertizez pe colegii şi prietenii de la USR că USR nu va câştiga nicio primărie din Bucureşti dacă nu va ajunge la un compromis cu PNL şi PMP şi de asemenea riscăm să câştigăm maxim două primării de sector, poate trei cu greu şi celealte să aparţină PSD” –  a adăugat Rareş Bogdan.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/Rares.I.Bogdan/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *