aprilie 10, 2021
FEATURED SOCIAL STIRI

Doctorul Virgil Musta – ”Există două Românii. Una care se distrează și alta care este îngrijorată, iar parte din ea suferă în spitale”

Doctorul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, a declarat, duminică, la Digi24, că „există la ora actuală două Românii. O Românie care se distrează și alta care este îngrijorată și parte din ea suferă în spitalele din țară”. El a mai spus că sunt tineri care cred că ei nu se pot îmbolnăvi, avertizând însă că ei pot deveni vectorul acestui virus și să îmbolnăvească pe alții.

”Există la ora actuală două Românii. O Românie care se distrează și alta care este îngrijorată și parte din ea suferă în spitalele din țară.

Pandemia este în creștere, în fiecare zi doborâm un nou record și peste puțin timp spitalele vor fi copleșite de numărul de cazuri. Deja sunt zone unde nu mai sunt locuri în spital, nu mai sunt locuri în Terapie Intensivă, iar pacienții nu mai au unde să se interneze. Este un lucru foarte grav.

Am văzut ce s-a întâmplat în Italia, în perioada în care nu s-au respectat regulile și sistemul de sănătate a fost copleșit. Am văzut ce s-a întâmplat în Franța, în Spania și chiar în SUA, țări cu sistem de sănătate mult superioare țării noastre.” –  a spus Doctorul Virgil Musta la Digi 24

 

 

Sursă foto – dw.com

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *