aprilie 10, 2021
POLITICA STIRI

Marcel Vela, despre studiul care prezintă o creștere alarmantă a cazurilor de covid-19 – ”Nu cred că trebuie să ne ocupăm tot timpul cu studiile altora”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat luni, referitor la studiul făcut de compania Avantera, care prezintă mai multe scenarii, dintre care unul sumbru în care evoluția pandemiei în țara noastră ar putea însemna peste un milion de cazuri de coronavirus în septembrie, că un astfel de document nu a fost analizat de specialiștii din CNSU. Duminică, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, se declară îngrijorat de această prognoză.

„Am văzut în fiecare seară la TV tot felul de specialiști care anunțau ce se va întâmpla, că va fi rău. În martie și aprilie n-am avut o creștere a numărului de cazuri. Românii au fost extrem de responsabili de Paște și 1 Mai Acest studiu nu a ajuns pe masa mea, acest studiu nu e făcut de CNSU. Oficial nu s-a dezbătut în CNSU o asemenea situație mega dramatică”- a declarat ministrul de Interne.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/ionmarcel.vela

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *