Garcea a fost turnător la Securitate. Mugur Mihăescu a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de militari

Mugur Mihăescu ”Garcea” a fost recrutat de Securitate în timpul Armatei pentru a furniza informații despre colegii lui militari, potrivit CNSAS. Acesta a semnat un angajament cu Securitatea în 2 iunie 1986 și a primit numele conspirativ ”Mihai”.

De curând, Mihăescu a devenit una din vocile protestelor conspiraționiste care îi îndeamnă pe români să nu poarte masca de protecție. Acesta spune că virusul nu există și masca reprezintă o botniță.

Într-unul dintre episoade, Mihăescu explică Securității cum un coleg de-al său are o iubită în Israel, acolo unde s-a mutat și mama sa, și fratele vitreg, în urma separării de tatăl său care a rămas în România. Mihăescu îl chestionează pe amicul său cu privire la planurile de nuntă ale acestuia cu prietena sa din străinătate, apoi povestește Securității despre felicitările pe care aceștia și le trimit cu diferite ocazii și cu teama ca relația și dialogul lor să nu fie descoperite tocmai de Securitate.

Continuarea pe G4media.ro

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/MUGUR-Mihaiescu-517037628373011/