decembrie 5, 2020
SOCIAL STIRI

Radu Herjeu – Dacă nu te conformezi regulilor și din cauza nesimțirii și a lipsei totale de respect față de ceilalți, riști să mă îmbolnăvești pe mine, așteaptă-te s-o consider agresiune și să reacționez ca atare

Radu Herjeu, membru al CNA, a scris pe pagina de Facebook:

”La mine, chestia asta cu drepturi și libertăți e foarte simplă.

Din partea mea, ești liber să crezi că virusul nu există sau dă o banală răceală, că guvernul minte. Oricare guvern, nu doar al nostru. Ci și cel italian, american, britanic etc. Că morții nu sunt morți, ci păpuși, că medicii dau bani rudelor decedaților, că totul e o conspirație mondială, la care au achiesat toate țările și națiunile, mai puțin mâna de aleși ai Domnului care și-au dat seama singuri singurei unde e adevărul. Că măștile nu feresc pe nimeni, ci sunt bune doar la îmbogățirea incompetenților de la putere. Că izolarea bolnavilor e o crimă. Că regulile sunt pentru proștii spălați pe creier de media cumpărată. O să trag o concluzie despre capacitatea ta de a înțelege lumea și atât. Nici măcar n-o să simt imboldul de a veni la tine să ți-o împărtășesc.

Dar, dacă nu te conformezi regulilor și, din cauza nesimțirii, egocentrismului, indiferenței și, mai ales, a lipsei totale de respect față de ceilalți, riști să mă îmbolnăvești pe mine, care nu sunt ca tine… așteaptă-te s-o consider agresiune și să reacționez ca atare. Și dacă îmi mai și arunci în față un ”dacă nu-ți convine, stai închis în casă”, s-ar putea să simt un imbold ceva mai puternic”

 

 

Sursă foto – www.sciencenewsforstudents.org

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *