octombrie 30, 2020
ECONOMIE STIRI

Grupul Lactalis închide fabricile de la Floreni şi Vatra Dornei. Peste 100 de oameni rămân fără loc de muncă

Grupul Lactalis a anunțat vineri că a decis să închidă unitățile de producție din Floreni și Vatra Dornei, această hotărâre făcând parte din planul strategic de consolidare a afacerii pe plan local, primând principiul organizării eficiente a activităților de producție la standarde optime, informează compania prin intermediul unui comunicat.

Grupul francez a decis să închidă fabricile din Floreni şi Vatra Dornei, aflate în portofoliul firmei Dorna Lactate, precizând că brandul LaDorna va fi produs în continuare în celelalte unităţi locale ale grupului, respectiv fabrica Albalact din Oiejdea, judeţul Alba şi fabrica Covalact din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna.

De asemenea, societatea Dorna Lactate, preluată de Lactalis în 2008, va continua să funcţioneze. Potrivit celor mai recente date de la Ministerul de Finanţe, firma avea la finele lui 2018 un număr de 411 angajaţi.

Potrivit Lactalis, angajaţii afectaţi de măsura de concediere colectivă în fabricile Floreni şi Vatra Dornei vor primi sprijin pentru a găsi un alt loc de muncă, fie în cadrul celorlalte societăţi aparţinând Grupului în România, fie în alte companii. O parte dintre angajaţi va primi oferte pentru locurile de muncă disponibile în cadrul celorlalte companii româneşti din grup.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/LaDORNARomania/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *