octombrie 30, 2020
SOCIAL STIRI

Fost primar condamnat cu suspendare pentru pedofilie. Copiii abuzați au primit despăgubiri în valoare de 500 de euro fiecare

Gheorghe Podar, 62 ani, fost primar în comuna Cristian, a întreţinut relaţii sexuale cu trei băieţi cărora le oferea bani. Victimele erau elevi de şcoală generală şi aveau între 13 şi 14 ani. Judecătoria Zărneşti l-a condamnat pe Podar, zilele trecute, la 2 ani şi 3 luni cu suspendare. În acelaşi dosar au fost judecaţi şi cei care i-au cerut bani lui Podar, pentru a nu dezvălui o filmare în care el abuza copiii. Ei au primit o pedeapsă mai grea.

Gheorghe Podar a fost primar în comuna Cristian din județul Braşov din partea Partidului Liberal 93, în perioada 1996 – 2000, iar ulterior a ocupat funcţia de consilier local, în cadrul aceleiaşi primării.

Când mergea la Vulcan, fostul primar, cunoscut de săteni drept „Jimmy Podar”, invita la cabana lui copii din comună, pe care-i plătea ca să întreţină relaţii sexuale cu el.

Podar a recunoscut că a întreţinut de mai multe ori relaţii sexuale cu cei trei copii şi a fost condamnat la 2 ani şi 3 luni cu suspendare. Printre alte obligaţii, instanţa i-a impus să urmeze 30 de şedinţe de consiliere psihologică.  Judecătorul l-a obligat pe fostul primar să le dea câte 500 euro, daune morale, celor trei copii pe care i-a abuzat sexual.

Continuarea pe Libertatea.ro

 

 

 

Sursă foto – insamer.com

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *