Rareș Bogdan – Între 8.000-10.000 dintre românii întorși în țară sunt prostituate

Rareş Bogdan, vicepreședinte PNL, a declarat la RTV că aproximativ 10.000 dintre românii întorşi în ţară sunt prostituate.

“Am primit sute de mesaje despre ce se întâmplă în România. 70.000 din toţi cei aproape un milion care au intrat în ţară nu se ştie cu ce s-au ocupat în afara ţării. Între 8.000 şi 10.000 sunt prostituate care s-au întors în ţară. Câteva mii sunt şuţi în afara ţării. Sunt cifre oficiale.

Comparaţia cu 10 august este nepotrivită. Situaţia e complet diferită. Acolo au fost bătuţi sute de oameni cu mâinile ridicate, au fost gazate mii de persoane care nu aveau nici intenţia de a face ceva. Acei tineri care au acţionat împotriva jandarmeriţei suportă rigorile legii. Noi vorbim de peste o sută de mii de oameni care nu aveau nici măcar gândul de a face ceva ilegal.

E foarte periculos pentru imaginea publică din România şi pentru cetăţenii care stau în case, să existe nişte cetăţeni care să depăşească limitele. În momentul în care se depăşesc limitele, trebuie intervenit cu fermitate, fără să se comită abuzuri”, a declarat Rareș Bogdan, la România TV.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/Rares.I.Bogdan/