ianuarie 24, 2021
FEATURED POLITICA STIRI

Numărul enorm de amenzi dat de Poliția Română a ajuns în presa americană. FoxNews – Romania face milioane din amenzile date din cauza Covid-19

MAI a aplicat în mai puțin de 30 de zile, de pe 24 martie până pe 19 aprilie, aproximativ 200.000 de amenzi populației pentru nerespectarea stării de urgență. România este, de departe, campioana amenzilor în Europa.

În țara noastră au fost luate unele din cele mai drastice măsuri. Suntem printre singurele state din lume unde este nevoie de declarație pe propria răspundere pentru a putea ieși din casă.

Numărul foarte mare de amenzi dat de autoritățile din România a ajuns și în presa din SUA. Astfel, Fox News scrie despre milioanele de dolari pe care le face guvernul României din amenzile date pe timpul stării de urgență.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/www.politiaromana.ro/

Related Posts

  1. Gherghe Marius says:

    Americanii scriu doar de zecile de milioane de euro din amenzi… pentru ca nu știu câte alte zeci de milioane de euro fan penal – penelistii din afacerile cu cazările (corona)

  2. Cum putem fi ,,una dintre singurele state din lume unde este nevoie de declarație pe propria răspundere… “?
    Ori suntem una dintre puținele țări din lume unde este nevoie de declarație pe propria răspundere, ori suntem singura țară…
    Puțină atenție la aceste nuanțe nu ar strica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *