A început lupta pentru Primăria Capitalei. Antena 3 face dezvăluiri despre Vlad Voiculescu

În cadrul emisiunii ”Descoperiți” de la Antena 3, Andreea Sava a pezentat informații despre trecutul lui Vlad Voiculescu.

Antena 3 susține că fratele bunicului lui Vlad Voiculescu a fost șef al centralei DIE de la Viena, responsabil de comerțul exterior dintre România comunistă și Austria iar Nic Voiculescu (fiul fratelui bunicului) a avut poziții importante în industria farmaceutică. Nic Voiculescu este  fondator și membru în conducerea Institutului Aspen. Vlad Voiculescu a ajuns să ia bursă de studii la Viena chiar de la Institutul Aspen.

Vlad Voiculescu a declarat în trecut pentru Capital:

„Încerc să iau asta că o glumă sau în cel mai rău caz că pe o încercare disperată de calomniere. Frații bunicilor? Nu știu câți oameni știu tot ce fac frații bunicilor lor. Ce au făcut, ce fac sau ce vor face. Orice om își face propriile alegeri. Dar poate va ajută în demersul jurnalistic să știți că toți frații bunicilor mei s-au stins în urmă cu aproape 20 de ani. Iar eu am împlinit de curând 35. Dacă aveți orice întrebare sau nelămurire despre biografia mea sau despre ceea ce am făcut eu în acești 35 ani va stau la dispoziție cu cel mai mare drag”.

Vlad Voiculescu și-a anunțat candidatura pentru Primăria Capitalei din partea PLUS. Primul atac împotriva Gabrielei Firea a venit săptămâna trecută. Acesta a depus o plângere penală pentru delapidare împotriva Companiei municipale de iluminat public prin care acuză PMB că a amplasat mesh-uri electorale pentru PSD.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/VladVasileVoiculescu/photos