Judecat în funcție de banii din conturi – cazul Mario Iorgulescu, acuzat de crimă și tratat la Milano

Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare după ce a provocat un accident în urma căruia a murit un tânăr. A fost îngrijit în România imediat după tragediei, apoi transferat la o clinică din Milano.

Conform România TV, acesta și-a revenit, iar acum se află în Elveția, Geneva, și are o asistentă personală drept paravan, pentru a-l ține departe de România.

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti au cerut, luni, instanţei, arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu, pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, în urma accidentului din septembrie anul trecut, în care a murit un tânăr de 24 de ani.

În anul 2016, când se afla încă în Elveția, la studii, tânărul a transmis un mesaj „prietenilor” săi din țară prin intermediul Facebook. După tragedie contul de Facebook a fost închis.

„Mă tot întreba lumea: „în ţara când mai ajungi?”. Nu, mulţumesc, am foarte puţini prieteni adevăraţi în ţară, printre care sunt părinţii mei şi vărul meu Erwin. În rest, toţi sunt mai devreme sau mai târziu falşi…Eu nu mai vreau să trăiesc o viaţă falsă…Nu am de ce…

Aici în Geneva, m-am apucat să lucrez în diferite locuri, am tot ce vreau şi fac ce îmi place, nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burtă goală şi fără să aibe puţină demnitate.

Îmi cer scuze anticipat faţă de cei care nu sunt incluşi în acest mesaj. Nu vreau să mai continui că am foarte multe de spus, le mulţumesc din suflet părinţilor mei pentru oportunitatea asta şi cam atât am de spus, îmi cer scuze încă o data faţă de oamenii care nu sunt parte din categoriile menţionate mai sus. O zi bună va doresc tuturor”.

 

 

Sursă foto – www.gds.ro