Ana Birchall mesaj pentru Radu Mazăre: Life is not a beach!

În mandatul  de ministru  al Justiției, Ana Birchall a realizat extrădarea lui Radu Măzare din Madagascar. Aceasta a reacționat după ce instanța a decis că extrădarea a fost legală, după ce Radu Mazăre contestase decizia.

„Dintre toate rolurile “executate” în carnavalurile megalomanice pe care le organiza – faraon, spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabuccodonosor, Suleyman Magnificul, ofițer neamț ori James Bond – numai rolul de “pușcăriaș-trofeu” (sic!) nu pare să-l încânte deloc pe simpaticul salvamar. Dar ce să-i faci… justitia e oarba & life is not a beach! :)” a scris fostul ministru al Justiției pe Facebook.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins, joi, ca nefondată contestația la executare formulată de Radu Mazăre. Fostul primar al Constanței execută o pedeapsă de 9 ani de închisoare. Radu Mazăre a spus, joi, la ICCJ, în cadrul procesului în care s-a judecat contestația la executarea pedepsei de nouă ani, că extrădarea sa din Madagascar a fost făcută înainte de alegeri, pentru a putea fi „prezentat ca un trofeu”, adăugând că înainte de a fi adus în țară s-au făcut presiuni zilnice asupra lui.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/birchallana/photos/a