Comuna Orbeasca din Teleorman, este formată din satele Lăceni, Orbeasca de Jos și Orbeasca de Sus. Este cea mai mare comuna din județ, cu aprox. 6.470 de locuitori. Comuna este condusă din anul 2012 de către Gheorghe Budică, primar din partea PSD.

Reporter Alert24 –În interviul precedent am vorbit despre dumneavoastră și despre proiectele pentru comună, acum propun să vorbim despre oameni. Cum arată lista de consilieri?

sondaj

Marian Necșuțu– Așa cum spuneam data trecută, sunt foarte mândru de echipa de consilieri pe care am reușit să o formez. Aceasta este lista de consilieri și ocupația fiecăruia:

Lista candidatilor PNL la consiliu local 09 iunie 2024

1.Necșuțu Ilie Marian –  director de societate

2.Dicu Mirel  – antreprenor

3.Predescu Ionuț  –  inspector daune asigurări

4.Neață Gheorghe Dan  – funcționar public

5.Badea Florentina  – funcționar public

6.Mocanu Florin  – economist

7.Tudor Petre Mihail  – inginer – antreprenor agricultură

8.Bînciu Razvan Florin – antreprenor

9.Turică Dan Alexandru –  crescător animale

10.Nicula Paul Florin – antreprenor agricultură

11.Ivașcu Laurenția  – medic veterinar

12.Rădulescu Iulian  – antreprenor în construcții

13.Rușanu Marian – tehnician/operator în industrie

14.Miu Eugenia – antreprenor în comert

15.Stăiculescu Florian – sofer profesionist

16.Andreica Florin Dumitru – director regional vanzare și service utilaje

17.Lazăr Alexandru Ionuț – agronom /agent vânzări

18.Măinescu Nicolae – lucrător în agricultură

19.Dinu Cristian – antreprenor în construcții

Cred cu tărie că am lângă mine oameni competenți și dornici de muncă, pentru că noi mergem la primărie să facem treabă!

Reporter Alert24  – Lista este echilibrată, cine este propunerea de viceprimar?

Marian Necșuțu  – Pentru mine este prima dată când iau contact cu politica. Este prima dată când candidez și prima dată când trebuie să fac liste și să discut funcții. În mod normal, aș spune că această discuție este prematură, că vorbim despre ”cioara de pe grad” și că trebuie să câștigăm mai  întâi și apoi vedem ce facem cu funcțiile.

Totuși, pentru că la nivelul comunei s-au creat unele controverse, vreau să le lămuresc. Nu-mi place să merg cu lucruri neclare și jumătăți de adevăr.Eu sunt nou în politică și este normal ca cel care îndeplinește funcția de ”vice” să fie un om experimentat, care știe cum merg lucrurile.

Cineva a lansat zvonul că Mirel Dicu va ajunge viceprimar. Vă spun din capul locului că acest scenariu este exclus. Mirel este tânăr, un antreprenor de succes, dar nu are experiența necesară pentru această funcție.

Viceprimar va ajunge unul din consilierii cu experiență pentru că vreau să mă bazez pe sfatul lui.

Reporter Alert24  – Acum că am lămurit cum arată echipa de consilieri, să vorbim despre cetățenii comunei. Ce așteptări au ei de la viitorul primar?

Marian Necșuțu–Am început să merg din poartă-n poartă să aflu ce nevoi au, ce-și doresc în următorii patru ani. Am găsit niște oameni ajunși la capătul răbdării. De prea mult timp lucrurile stagnează în cea mai mare comună din județ. Nu avem, efectiv, nimic. Nu avem apă, canalizare, gaze, asfalt, nici măcar curățenie nu avem.

Oamenii își doresc schimbarea în Orbeasca, își doresc să intrăm și noi în secolul 21. Vor canalizare, asfalt și gaze pentru că plătesc taxe și nu văd ce se face din banii lor.

Reporter Alert24  – Care este cea mai mare provocare pe care credeți că o veți întâmpina, ca primar al comunei Orbeasca?

Marian NecșuțuCea mai mare provocare pentru mine este să arăt cetățenilor comunei că putem avea împreună o altfel de administrație, o administrație cu oameni și pentru oameni, în care primarul este în slujba cetățeanului și nu invers.

Îmi doresc, ca cetățenii să vină cu încredere la primărie, cu încrederea că vor găsi soluții și ajutor într-un primar PREZENT și o echipă competentă!

Reporter Alert24  – Un mesaj pentru locuitorii comunei?

Marian Necșuțu –Este timpul unei schimbări majore în Orbeasca. Este timpul să ieșim din letargie și să acționăm! Am deplina încredere că toți cetățenii onești ai comunei văd, atunci când merg pe stradă, suficiente motive să voteze schimbarea.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/profile.php?id=61558226545070