Gabriela Firea, președinta PSD, s-a arătat marți vizibil iritată că nu e anunțată oficial drept candidatul PSD la Primăria București. Întrebată la Realitatea TV despre subiectul candidaturii sale, ea a spus că ”acest echivoc care planează nu cred că îi ajută pe cetățeni. Dar sper că va trece repede această perioadă și că bucureștenii vor afla rapid cine e candidatul PSD”.

sondaj

”Dacă sunt pregătită să candidez, înseamnă ca mi-am facut o analiză serioasă și că sunt un candidat valabil prin energia mea, prin pregătirea mea, cunosc foarte bine problemele administrative ale Bucureștiului. Înseamnă că aceste sondaje despre care se tot vorbește nu stau rău. Sunt un om corect, provin din presă, știu cum se iau deciziile politice: nu se iau pe sofisme, se iau pe bază de argumente”, a mai spus Gabriela Firea.

”Sunt o persoană muncitoare, energică, loială, am tenacitate. Dar politica este un sport de echipă și nu merg pe ideea că dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau. Ce înseamnă să mă vrea? Să ieșim public împreună într-o conferință de presă cu președintele partidului, președintele organizației București, candidatul la primăria București și candidații la cele 6 sectoare, să spunem care sunt proiectele noastre, să convingem cetățenii”, a mai spus Firea.

Ea a spus că nu va candida independent la Primăria București dacă nu va fi susținută de PSD.

Întrebată dacă îl va susține pe Marcel Ciolacu la președinția României, Firea a spus că ”da, cu toată energia și loialitatea mea, și sper să înțeleagă acest lucru, măcar în al 12-lea ceas”.

 

Sursă foto – pixabay.com