George Simion i-a luat duminică apărarea Elenei Lasconi, după ce aceasta a declarat că a votat DA la referendumul pentru familia tradițională, iar Cătălin Drulă a anunțat că vrea să o elimine de pe lista de candidați la europarlamentare a USR.

sondaj

”USR face ce face și iese din nou în evidență. Acum, cu acest scandal iscat în jurul Elenei Lasconi. Dacă politic sunt eșuați, cu toții, cei de la USR țin să iasă în prim plan cum pot. Și, se scuză, se acuză, mai au puțin și o ard pe rug pe Elena Lasconi. Asta, în timp ce românii riscă, de exemplu, să nu mai poată să folosească banii în numerar strânși, poate, o viață. Ca și cum nu sunt alte probleme de rezolvat în România, useriștii se ceartă între ei despre cine se căsătorește cu cine”, a scris Simion pe blogul său.

”Practic, pentru useriști, susținerea familiei tradiționale, cea formată din femeie și bărbat, așa cum ne-a lăsat bunul Dumnezeu pe lume, nu este ceva normal… În loc să se concentreze pe celelalte nume perimate care deschid lista, cum ar fi Dan Barna, Vlad Voiculescu sau Vlad Botoș, pentru că vă pot enumera zeci de motive pentru care aceștia nu ar trebui să reprezinte România în Parlamentul European, sau pe nereușitele ca primar ale Elenei Lasconi de la Câmpulung Muscel, care se întind și ele pe multe pagini, useriștii au găsit de ce să se ia. Probabil nu le mai ajungeau locurile și se tem că nu vor atinge sinecurile dorite”, a mai spus Simion.

Valul de dezbateri stârnit de declarația Elenei Lasconi, care a recunoscut public că a votat DA la referendumul pentru familie, o costă locul eligibil în cursa pentru europarlamentare. Liderul USR, Cătălin Drulă anunță că a vorbit cu Lasconi și că i-a cerut să se retragă din campania pentru europarlamentare, urmând să fie convocat Biroul Național al USR în această seară pentru formalizarea deciziei. Președintele USR consideră că întreaga dezbatere și situația personală a Elenei Lasconi „afectează campania și concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL”.

Cel mai dur atac pentru Elena Lasconi a venit chiar din partea fiicei sale, aflată la Paris, tânără care se declară o susținătoare a drepturilor comunității LGBTQ.

 

 

Sursă foto – george.simion/facebook.com