Ieri faceati haz de necaz in legatura cu apelurile telefonice primite de la parinti. Sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi. La ora 10 primesc un bip de la o mamica. Initial am crezut ca poate nu am auzit eu apelul si doar mi s-a parut ca este bip. Nu, nu mi se paruse! Primesc iar bip. Iau telefonul si sun eu crezand ca e vreo urgenta, ca poate doamna e in vreun necaz, poate nu are cum sa sune. Nici vorba de asa ceva! Doamna era acasa, facea mancare si si-a adus aminte ca poate beneficia de bursa sociala intrucat nu lucreaza decat sotul care e plecat in strainatate.

sondaj

La noi, toate documentele necesare pentru toate tipurile de burse sunt afisate pe site-ul scolii, la avizier afara plus ca le discutasem la sedinta cu parintii ( unde doamna nu a fost), plus trimise de mine pe grupul de whatsapp. Ii spun doamnei sa citeasca cu atentie ce  am postat eu in grup si sa isi faca dosarul.

La care doamna imi spune: Aaaa dar eu nu am citit acolo ca nu am timp, de asta v-am sunat , sa imi spuneti dvs ce imi trebuie, sa va fac o poza si sa vi le trimit pe whatsapp sa le listati dvs la scoala ca eu nu am unde.

Mai e ceva de adaugat? No comment!

Locuim in mediul urban, sunt centre de xeroxat peste tot iar doamna nu duce deloc lipsa banilor. Cateva foi isi permite sa xeroxeze in oras.

Opinie apărută pe pagina de Facebook – Colegiul Cadrelor Didactice

 

Sursă foto – pixabay.com