Conform Mirror.co.uk o femeie din SUA a murit după ce baiețelul ei, în vârstă de 5 ani, care sunase la salvare nu a fost luat în serios de operatori.

sondaj

Într-o seară fatidică din februarie 2006, cu puțin înainte de ora 18, Robert Turner, în vârstă de 5 ani, și-a văzut mama prăbușindu-se în dormitor.

Copilul, care abia începuse școala primară, a sunat responsabil la 911, dar în loc să trimită ajutor, operatorul l-a oprit pe Robert și l-a amenințat că va trimite poliția.

Băiețelul a insistat și a mai sunat o dată la salvare, însă – din nou – operatorii au crezut că apelul lui a fost o farsă. Copilul a privit-o pe mama lui, în vârstă de 46 de ani, cum sfârșește din cauza unei afecțiuni cardiace.

Poliția a sosit în cele din urmă și l-a găsit pe Robert stând lângă mama sa, care era moartă pe podea. Robert a fost apoi plasat în custodia rudelor. Familia lui Sherrill a intentat un proces pentru moarte din culpă pentru 1 milion de dolari. Avocatul a susținut că moartea lui Sherrill a fost rezultatul neglijenței și a câștigat procesul.

 

Sursă foto – pixabay.com