Marcel Ciolacu a lansat un atac la adresa primarului Nicușor Dan, joi, la începutul ședinței de Guvern, spunând că este ”degradant” ca sute de mii de bucureșteni să fie ”condamnați să se spele cu apă rece” la trei ani de când edilul Bucureștiului ”a promis revoluția apei calde”.

sondaj

Liderul PSD a făcut aluzie la unul dintre subiectele exploatate de Dan în campania alegerilor locale din 2020, în cursa în care o contracandida pe Gabriela Firea, primarul social-democrat în funcție la acea vreme:

”E firesc ca oamenii să-și dorească să meargă cu trenul civilizat, ca în orice țară europeană, să meargă în siguranță nu doar cu trenul, ci și cu mașina. Domnul Predoiu propune un proiect foarte important, să creștem gradul de siguranță pe șosele într-un concept integrat, realizat pe banii UE. E prima dată când există această abordare. Poliția Română va folosi echipamente prin satelit și alte tehnologii. Suntem pe unul dintre primele locuri din Europa la accidente rutiere, acest proiect este efectiv vital (…) Pentru ca sistemul să fie perfect funcțional, cu prețuri plafonate. Nu reușesc să realizez cum este posibil ca în Capitala României primarul Nicușor Dan să condamne și în acest an sute de mii de locuitori să spele cu apă rece. Mi se pare degradant, mai ales la trei ani de când domnul primar a promis revoluția apei calde”, a declarat Marcel Ciolacu joi, la începutul ședinței de Guvern.

 

Sursă foto – marcel.ciolacu/facebook.com