Cântărețul de trap Gheboasă, apreciat de mulți adolescenți, a împărțit societatea românească în două după ce a cântat la festivalul Untold. O parte dintre români sunt revoltați că artistul a fost lăsat să cânte la un festival de o asemenea anvergură melodii cu mesaje care incită la ură, la încălcarea legii și a unor norme sociale și morale și mai ales la discriminare, sexism sau rasism.

sondaj

Mulți părinți se plâng pe Facebook despre noul val de muzică trap și despre mesajele promovate. Mesajul principal fiind că acest tip de muzică ”strică o generație”, ”distruge viitorul copiilor”, ”îi învață numai nenorociri” etc.

Este trist că părinții care astăzi se plâng de ce cântă unii sau alții pe o scenă nu au scos un sunet când s-a votat bugetul Educației și nu doar anul acesta, în niciun an.

Când profesorii au făcut grevă nu știau ce să facă mai repede să se termine greva, chiar dacă cererile profesorilor erau îndreptățite.

Asistăm la o ipocrizie fără margini în care părinții se plâng de mesajele pe care le ascultă copiii lor în piese dar nu se plâng de nivelul de educație și subfinanțarea sistemului.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/photo.php?fbid=234056162801211&set=pb.100085904850054.-2207520000.&type=3