Promotorul Marius Vasile Niță, Președintele organizației sportive Niță Dinasty, Savate România și a conceptului DYNASTY FİGHT LEAGUE, împreună cu Maestrul Florin Mina, Centura Neagră 8 DAN și Președintele WKF Romania și-au unit forțele printr-un parteneriat pentru susținerea participării cât mai multor tineri sportivi la Turneul Național ” Dinastia Campionilor”.

sondaj

Turneul Național „Dinastia Campionilor” este unul dintre evenimentele sportive ce are ca scop identificarea campionilor și bineînțeles promovarea acestora la cel mai înalt nivel.

O competiție înseamnă fair-play, respectarea regulilor, fiind un domeniu în care caracterele puternice fac performanță și se impun.

Sportul de masă are, de asemenea, o importanță covârșitoare pentru sănătatea unei națiuni și este, în același timp, pepiniera viitorilor mari performeri.

România este recunoscută la nivel mondial și datorită unor nume cu amplă rezonanță, de aceea scopul nostru este ca „Împreună să Descoperim Campionii României”.

Felicitări celor peste 300 de sportivi participanți la cea mai importantă selecție națională din artele marțiale de contact!

Felicitări antrenorilor, părinților și tuturor celor implicați în acest fenomen sportiv educativ „Dinastia Campionilor”.

Evenimentul a debutat pe 2 aprilie la Centrul Sportiv Apollo din București.

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6472777539420883&set=pb.100000661040841.-2207520000.&type=3