Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, se plânge că primește mesaje și telefoane cu ”limbaj colorat” în care profesori și părinți se plâng de deciziile sale

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a declarat, marți seara, la B1 Tv, că primește zilnic sute de mesaje în limbaj colorat și telefoane de la cei nemulțumiți de deciziile sale.  Ministrul spune că nu se va lăsa intimidat de aceste reacții.

„O să continui să ofer argumente să apelez la cei cu competențe epidemiologice pentru a fi mai convingători, să organizăm întâlniri. Și azi am pus al punct câteva întâlniri pe această temă. O să rămân cât se poate de stabil, în pofida faptului că primesc zilnic multe sute de mesaje care nu sunt deloc educative, cu foarte multe cuvinte care întregesc spectrul colorat al…Sunt sute în fiecare zi! Sute de telefoane care sună noaptea încontinuu. Sunt foarte mulți curajoși în spatele rețelelor sociale, sunt și unii asumați.

Aceia care au o rezistență mai mică la aceste presiuni sigur că preferă să dea răspunsul că vor să meargă copilul la școală, dar sub nicio formă nu vor să fie testat sau vaccinat. E o fractură logică” – a declarat ministrul Educației, pentru B1 TV.

Întrebat dacă acesta e motivul pentru care parlamentarii nu vor să meargă mai departe cu legea ce impune certificatul verde la locul de muncă, Sorin Cîmpeanu a răspuns:

„Nu știu, nu fug de răspuns, dar având așa multe subiecte de reglat în Educație, precum programul național de reducere a abandonului școlar, care e o șansă unică, nu fac parte din echipa de negociere pentru certificatul verde, nici n-am competențe medicale. Am un vot al meu pe care, când a fost cazul, l-am dat. Când colegii vor ajunge la o concluzie, eu voi avea încredere și-mi voi adapta poziția”.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/SorinMCimpeanu