Elefant.ro se prezintă ca find ”Mall-ul familiei tale” dar serviciile oferite în această perioadă lasă mult de dorit. Pe pagina de Facebook a magazinului online sunt mai multe plângeri în legătură cu modul de a interacționa cu clienții.

sondaj

Bună ziua,

Așa arată ultima mea experință cu Elefant:

Am plasat o comanda pe Elefant in data de 30 noiembrie, 4 carti pentru copii in limba engleza. Termenul de livrare era 1-5 zile lucratoare. Am si platit comanda . Dupa cateva zile, observ in mailul primit de la Elefant ca imi dau termen de livrare intre 15 si 29 decembrie. Produsele erau pe stoc si nu aparea acest detaliu atunci cand am plasat si platit comanda. Dupa ce dau mail pentru a cere lamuriri (mail la care nu am primit niciun raspuns) primesc coletul de la curierat. Cand il deschid, observ cu stupoare ca este doar una din cele 4 carti comandate. Ma hotarasc sa sun pentru a vedea ce se intampla. Primul operator, dupa ce ii spun problema, imi inchide telefonul.

Al doilea operator, imi spune ca nu mi se poate anula comanda si nu pot primi banii inapoi decat dupa ce primesc tot coletul. Adica undeva pe 15 ianuarie, cel mai devreme.

Concluzie: termenul de livrare nu este afisat corect atunci cand comanzi produsele, nu ti se raspunde la mail in timp util, operatorii iti inchid telefonul si nu iti ofera solutii, ramai cu banii dati si cu posibilitatea îndepărtată de a-i mai vedea.” acesta este unul din comentariile lăsate fără răspuns de reprezentanții Elefant pe pagina de Facebook

 

”Pacat ca nu aveti la pagina si butonul de dislike!

Astept de 1 saptamana sa solutionati o problema (Coletul trebuia livrat de pe 30.11-Comanda plasata pe 26. 11) si nimeni nu stie nimic de el! 🤮 Bineinteles, banutii i-ati luat de pe card tare repede(324 de leuti)

PS: Nu imi recomandati sa sun la call centre-ul dumneavoastra, fiindca asta fac zilnic de o saptamana incoace si nu ati rezolvat nimic pana acum! 😁

Nu ma asteptam la servicii atat de jalnice de la o companie atat de mare! 👎”un alt comentariu lăsat de clienții nemulțumiți pe pagina de Facebook

Reprezentanții companiei nu răspund la mesajele lăsate de clienți pe pagina de Facebook iar la call center se răspunde foarte greu.

 

Sursă foto – wallppers.com