Ursula von der Leyen mesaj pentru guvernul PNL-PSD-UDMR – Vom lucra împreună cu noul guvern român pentru a găsi soluţii împotriva pandemiei

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, l-a felicitat joi pe Nicolae Ciucă pentru învestirea în funcţia de prim-ministru al României. Aceasta a dat asigurări că va lucra cu noul guvern PNL-PSD-UDMR pentru a găsi soluții împotriva pandemiei și pentru a implementa PNRR.

„Vom lucra împreună cu noul guvern român pentru a găsi soluţii împotriva pandemiei şi pentru a implementa planul naţional de redresare şi rezilienţă”- a scris şefa executivului comunitar într-un mesaj pe Twitter.

Guvernul condus de Nicolae Ciucă a obținut joi voturile de învestire în Parlament. Cabinetul a fost votat cu o majoritate confortabilă de 318 voturi, cu peste 80 mai mult decât minimul necesar de 234 de voturi. Parlamentarii USR și AUR votat împotrivă.

Membrii Guvernului condus de prim-ministrul Nicolae Ciucă au depus jurământul de învestitură, joi, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, într-o ceremonie desfăşurată la Palatul Cotroceni.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/pages/Comisia%20Europeana/581666721848223/