Aurelian Bădulescu, liderul consilierilor generali PSD, cere imperativ demisia lui Claudiu Crețu, directorului Termoenergetica.

sondaj

Comunicatul PSD București

”PSD București solicită Primarului General demiterea de urgență a directorului Termoenergetica, Claudiu Crețu, pentru managementul defectuos, neprofesionalismul și lipsa de empatie dovedite pe parcursul mandatului său.

De luni întregi, bucureștenii stau în frig, iar în această vara cartiere întregi nu au avut apă caldă. Pe site-ul companiei Termoenergetica sunt zeci de pagini de adrese ale unor imobile fără apa caldă și căldură. Suntem în luna octombrie, atunci când va veni gerul ce se va întâmpla în apartamentele bucureștenilor? Dar în grădinițele, școlile, spitalele, căminele de bătrâni, instituțiile publice racordate la sistemul centralizat de încălzire?

Lipsit de orice urmă de respect și decență, actualul director Termoenergetica, fost director ELCEN, le recomandă bucureștenilor să își cumpere calorifer și boiler, ambele electrice. Dincolo de cinismul acestor recomandări, ne întrebăm dacă domnul Crețu crede ca orice bucureștean își permite să achite nu doar achiziția respectivelor aparate, dar și sumele uriașe care vor veni din facturile pentru curentul electric. Nu toți au veniturile dvs, dl Cretu!

În plus, reamintim că dl Crețu a fost directorul ELCEN, companie controlată de Ministerul Energiei, timp de 3 ani. Acum susține că în ultimii 10-15 ani nu s-au făcut investiții în sistemul de termoficare, uitând probabil că instituția pe care o conduce a fost parte a acestui sistem! Solicităm oficial dl Crețu să ne spună ce investiții a făcut ELCEN în ultimii 4 ani ani? A modernizat dl Crețu în mandatul său măcar vreuna din cele patru centrale de care răspundea?

Atragem atenția Primarului General că nici măcar în privința centralei temporare de la Titan, pe care a promis-o bucureștenilor cu atâta ușurință, la începutul anului, actualul director al Termoenergetica nu a avansat deloc. Dl Crețu știe doar să arunce vina pentru lipsa sa de implicare, pentru indolența cu care tratează una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă locuitorii Capitalei.

De aceea, considerăm că demiterea sa urgentă și numirea unui director pe criterii stricte de competență, și nu de apartenență politică sunt singurele opțiunile pe care le are în acest moment Primarul General!” – se arată în comunicatul consilierilor PSD postat pe pagina de Facebook a lui Aurelian Bădulescu

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/aurelianbadulescu.ro/photos/a.