Într-un articol pentru Republica.ro, Maria-Cristina Florea critică decizia președintelui de a impune o vacanță forțată elevilor.

sondaj

”Incredibil! Vacanță două săptămâni! De ce nu online? De ce? Clasa a VIII-a spune ceva? Clasa a XII-a spune ceva? Online, ritmul poate este al unui melc, dar este! O jumătate din zi, copiii noștri sunt ocupați, fie să fie prezenți la ore, fie să găsească scuze că nu-și deschid camera, fie că au net slab, dar vor fi ocupați! Vor avea teme, nu vor putea să se eschiveze! Vor parcurge materia, chiar daca uneori greoi! Deci nu vor umple mall-urile, parcurile, vor sta izolați, ei cu ei! Șase ore nu vor lua și nu vor da mai departe virusul! Uneori, vor fi obosiți și vor refuza să iasă! Așa că rata de infectare va fi mai mică, în rândul lor!

Însă vacanță? Ce înseamnă asta? Cum ne putem imagina că acești copii vor sta închiși în casă, fără să interacționeze cu alții? Nu vor umple mall-urile, poate că unii nu sunt vaccinați, dar parcurile vor fi pline! Nu vor merge fizic la școală, să meargă fizic în parcuri? De ce?”

Continuarea pe Republica.ro

 

 

Sursă foto – mall/facebook