Derapaj al Episcopului de Giurgiu – Nu vă grăbiți să vă vaccinați! Vaccinurile sunt expirate. Incendiile din spitale, o făcătură

Mai mult de 65 la sută din populație nu este în prezent vaccinată, iar peste 90 la sută dintre cei care mor sunt nevaccinați, atrag atenția medicii. Situația din România îngrijorează inclusiv experții OMS, care accentuează că este important ca ritmul vaccinării să fie accelerat.

Episcopul de Giurgiu a ținut slujba de Sfânta Parascheva într-o biserică din comuna Adunații Copăceni, care are acum o incidență a cazurilor de COVID-19 de peste 13 la mie și o rată de vaccinare de aproape 18 la sută. În predică, clericul le spune oamenilor, fără ocolișuri, că vaccinurile ar fi expirate, iar incendiile din spitalele COVID ar fi o „făcătură”.

„Să vă rugaţi lui Dumnezeu ca să vă dea putere să vă duceţi crucea mai departe, rămâneţi în Biserică, nu vă smintiţi de ceea ce vedeţi la TV. Nu vă speriaţi nici de Covid, nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toţi parlamentarii şi toţi senatorii şi deputaţii, şi la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîţu, abia atunci să vă vaccinaţi, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străinătate”- a spus Preasfințitul Ambrozie, episcopul Giurgiului.

„Vedeţi? Dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la Bucureşti, pe urmă s-a întâmplat la Iaşi, la Constanţa, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură! Nu se poate ca în mileniul ăsta al treilea în care trăim noi să nu ai detector de fum acolo, să nu ai paznici de noapte! Să ardă oamenii cu branule pe mâini şi legaţi de pat! Atât de mult şi-au bătut joc de ţară şi de noi” – a continuat PS Ambrozie.

 

 

Sursă foto – basilica.ro