Dan Barna – Florin Cîțu și Marcel Ciolacu conduc acum România, asta este realitatea

Copreședintele USR PLUS, Dan Barna, afirmă că această criză guvernamentală a fost potențată de interesele grupurilor din PNL în privința alegerilor pentru preluare controlului în partid.

Barna merge și mai departe, afirmând că PSD a devenit „arbitru” în lupta taberelor din PNL și că implicarea social-democraților se poate vedea cât se poate de clar din modul în care sunt aliniate acțiunile politice ale partidelor, Florin Cîțu fiind sprijinit în mod vădit de Marcel Ciolacu.

„Actele politice ale PSD și PNL au fost aliniate și în Guvern și în Parlamnt. Realitatea e aceasta, că atunci când exerciți votul, decizi dacă îl sprijini sau nu pe Florin Cîțu. Iar de două săptămâni, asta vede toată lumea că face PSD. Îl sprijină pe Florin Cîțu. Adică avem #echipacastigatoare  care s-a completat cu Marcel Ciolacu” – a comentat Dan Barna, adăugând că afirmațiile premierului cum că se dezice de PSD și cum că USR ar colabora de fapt cu PSD sunt doar „gogorițe”.

„ Premierul Cîțu minte evident când insinuează că USR PLUS ar putea colabora cu PSD. Cum aş putea să negociez eu vreodată cu Marcel Ciolacu? Ciolacu îl susţine prin vot activ în Parlament pe Florin Cîţu…toată lumea vede realitatea. Adică una e să visăm… Poate că şi eu mă visez noaptea în somn Superman, dar sună ceasul, vine dimineaţa, ne trezim şi îmi văd de treabă (…)De  vorbit putem spune fiecare orice. Dar eu constat că voturile PSD sunt aliniate cu voturile lui Florin Cîțu. Florin Cîțu și Marcel Ciolacu conduc acum România, aceasta e realitatea”, a punctat liderul USR PLUS”– a precizat Barna.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/DanBarnaUSR