Noua inspectoare de arte în județul Vrancea este profesoara Diana Tăicuțu, protagonista unui scandal în urmă cu trei ani, când fotografii și imagini video cu ea dezbrăcată, în scene tandre alături de un elev, au apărut în presă, anunță Ziare.com. În urma acelui scandal profesoara a demisionat de la conducerea școlii.

sondaj

Diana Tăicuțu este profesoară de pictură și o înlocuiește în funcția de inspector școlar pe Doina Colavinni, profesoară de muzică, conform sursei citate.

În 2018. Diana Rozalia Tăicuțu, fosta directoare a  Liceului de Artă din Focșani care, conform informațiilor publicate în presă, a trăit o idilă cu un elev, a  trimis o scrisoare deschisă redacțiilor din județul Vrancea prin care cerea dreptul la intimitate. Totodată, ea solicita scoaterea fotografiilor compromițătoare în care apare în timpul unui preludiu cu adolescentul.

Cadrul didactic a trimis un mail mai multor redacții în care a solicitat ca pozele făcute publice pe rețeaua de socializare Facebook să fie scoase, în caz contrar afirmând că va acționa în judecată.

 

 

Sursă foto – cancan.ro