Ludovic Orban – Dacă eram președintele României nu acceptam să mi se folosească numele într-un document despre campania dintr-un partid

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seară, la Realitatea TV, că dacă era în locul președintelui Klaus Iohannis ar fi reacționat și ar fi luat atitudine în momentul în care numele său ar fi fost folosit în lupta politică internă dintr-un partid.

Orban l-a atacat pe președinte referitor la scandalul provocat de apariția în public a unui document semnat de fosta consilieră a premierului Florin Cîțu, Mioara Costin, în care aceasta transmitea linii de strategie în comunicarea referitoare la lupta dintre Orban și Cîțu. Documentul purta antetul Guvernului.

”Eu dacă eram președintele României nu acceptam să mi se folosească numele într-un document din campania unui partid (…) Am avut o colaborare care a fost foarte bună cu președintele României. Am… (dacă mai are și acum o relație bună cu președintele, n.red.)”- a declarat Ludovic Orban, luni seară, la Realitatea TV.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/ludovicorban.ro