Raed Arafat – La incidența de doi la mie, anumite activități se rezervă numai vaccinaților și ne întoarcem la situația care a fost înainte de 1 august

Secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat că la nivel național avem o incidență de 0,06 la mie a cazurilor de COVID-19, însă, dacă rata de infectare va crește la doi la mie, spre exemplu, ne vom întoarce la măsurile de dinainte de 1 august și anumite activități vor fi rezervate doar persoanelor vaccinate.

 ”Suntem sub unu la mie ca incidență. Media națională de astăzi este 0,06 la mie. Mai avem județe cu 0,02, mai avem județe cu 0,01 și care au ajuns la 0,19. Ilfov care a ajuns la 0.12, Bucureștiul și care merg spre unu la mie, dar încă suntem departe. La 2 la mie se va întâmpla ceva. Deja anumite activități se rezervă numai vaccinaților și ne întoarcem la situația care a fost înainte de 1 august. La 3 la mie ne întoarcem la situația care a fost la 1 iunie ca și măsuri. De exemplu, întâlnirile mari, dacă este un festival, acolo este rezervat numai vaccinaților”- a declarat Raed Arafat, la Digi 24.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/DrRaedArafat