Florentina Ghergiceanu – Prin lipsa sa de implicare, Nicușor Dan încurajează nerespectarea legii. Acesta ignoră peste 20 de dispoziții de primar prin care trebuiau desființate construcțiile ilegale din parcuri

Florentina Ghergiceanu , Consilier General în cadrul Consiliului General al Municipiului București și președinte interimar Organizația de Femei PSD sector 3, semnalează faptul că primarul general, Nicușor Dan,  ignoră peste 20 de dispoziții de primar prin care trebuiau desființate construcțiile ilegale amplasate în parcuri.

”Poliția Locală doarme, încurajează sau protejează nerespectarea legii?

Într-o postare anterioară vorbeam despre jocurile periculoase și interesele #NoiiAdministrații a #NouluiBucurești în ceea ce privește parcurile. #NicușorDan nu a exprimat niciun punct de vedere. A ales să facă ce știe el mai bine: să tacă, să ignore, să nu se implice! Dar, și să #FentezeLegea. Pare că a devenit expert în acest sport.

Nicușor Dan ignoră peste 20 de dispoziții de primar. Dispoziții prin care trebuiau desființate construcțiile amplasate în parcuri și care nu respectă legislația în vigoare. Adică, construcții care încalcă prevederile art. 3 din Procedura privind ocuparea temporară a unor locuri publice aparținând domeniului public al Municipiului București și aflate în administrarea ALPAB. Este adevărat faptul că deciziile de Primar erau semnate de Gabriela Firea. Însă, tot decizii de primar sunt.

M-am adresat Poliției Locale a Municipiului București. Surpriză! Mare surpriză! Poliția Locală a confirmat faptul că unii operatori economici încalcă legea. A mai confirmat și faptul că au fost transmise înștiințări. Și, atât! Adică, a constatat, a comunicat că nu respectă legea și s-a…oprit. Pesemne că Poliția Locală consideră că și-a făcut datoria. Și-a făcut datoria prin a nu face nimic… Exact ca primaru’…

Pe de altă parte, dacă însuși Nicușor Dan ignoră și fentează legea, atunci de ce nu ar proceda întocmai și Poliția Locală?

Prin lipsa sa de implicare, Nicușor Dan încurajează nerespectarea legii. Poate că fentarea legii face parte din politica noii administrații a noului București.  Sau, poate, există alte înțelegeri mai puțin transparente pe care doar Nicușor Dan le știe, le încurajează și le acceptă… În beneficiul cui? Pentru că de bucureșteni a demonstrat că nu îi pasă. Sau, îi pasă, dar într-un mod cinic…

#NoulBucurești #NouaAdministrație #dezinteres #impostură #incompetență” – a scris Florentina Ghergiceanu pe PAGINA DE FACEBOOK.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/754777421291087/posts/3717318468370286/?d=n