Ludovic îl copiază Viktor Orban, propune o orientare conservatoare, bazată pe biserică, familie, drapel și sat

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, candidat la președinția partidului, a lansat duminică un atac pe baze ideologice la USR PLUS – fără să îi numească direct – și a trasat marile linii pentru liberali.

El a spus la Bacău că liberalii trebuie să sprijine valorile tradiţionale ale românilor, precum familia, biserica, satul românesc, comunitatea, adăugând că PNL are parteneri de guvernare care de multe ori se comportă ca şi cum nu s-ar fi născut în România.

Până acum, nici unul dintre cei doi candidați la președinția PNL nu și-a făcut cunoscut programul de candidat și marile linii ideologice.

Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici. Nu i-am văzut la Ziua Drapelului naţional, nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol al naţiunii române, ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând cruce. Noi suntem altfel, noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român, un partid care ţine cont de toată matricea componentă a personalităţii României, noi trebuie să fim partidul care are forţa şi capacitatea de a apăra fiecare român, indiferent unde este el, că este în România sau că trăieşte în orice ţară din Europa sau din lume”- a spus Orban, duminică, la şedinţa de alegeri interne din cadrul Organizaţiei PNL Bacău

Reamintim că unii aleși USR PLUS au refuzat să jure pe Biblie la preluarea unor funcții publice.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/ludovicorban.ro