Ion Țiriac a inaugurat o grădiniță privată cu profil sportiv. Prețurile încep de la 6.000 de euro

Omul de afaceri Ion Țiriac a inaugurat o grădiniță privată, bazată pe programa britanică, cu specific sportiv. Taxa pentru program prelungit este de 10.000 euro pe an. Unitatea de învățământ se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 18 luni și 6 ani. Amintim că Țiriac, în ultimul mandat de ministru al Educației deținut de Ecaterina Andronescu, ar fi discutat introducerea unei scheme de finanțare de la stat pentru înființarea de grădinițe cu profil sportiv.

Activitățile cu preșcolarii vor fi organizate după un curriculum britanic, anunță instituția, iar din echipa de cadre didactice vor face parte și vorbitorii nativi de limba engleză. Sporturile practicate vor fi: tenis, fotbal, înot, patinaj, baschet, karate, balet, alergare, gimnastică și parkour și vor fi ghidate de profesioniști din domeniu, după cum se arată în comunicatul citat.

Țiriac a prezentat-o pe campioana olimpică la competițiile de natație Camelia Potec, drept coordonatorul grădiniței. Potec, care este mama unei fetițe de 2 ani, a declarat că pentru ea: “Educația înseamnă înainte de orice un copil fericit și sănătos (…) În calitate de părinte îmi doresc ca fetița mea să înțeleagă rolul sportului și să îi facă plăcere să îl practice”.

Costuri:

  • pentru programul part time, 8:45-12:15, 6.000 euro. Taxa include gustarea de dimineață.
  • pentru programul full time, 8:45-15:30, 8.300 euro. Taxa include gustarea de dimineață, prânzul și gustarea de după-amiază.
  • pentru programul prelungit, se adaugă la programul full time, 15:30-17:30, 2.500 euro.
  • indiferent de programul ales, există o taxă de înscriere de 1.000 euro.
  • prețurile de mai sus sunt valabile pentru plata integrală, pentru plăți lunare, instituția percepe o taxă de 5% pentru procedurile de facturare.
  • pentru familiile care au mai mulți copii, de la al doilea copil înscris la această grădiniță, oferta este de 5% discount.

 

 

Sursă foto – dw.com