PSD, partid de stânga, plânge de mila multinaționalelor – Românii – și mai ales firmele cu capital străin care ne susțin economia – doresc să știe cum îi vor afecta această taxare cu 15% a companiilor mari!

130 de state au ajuns la un acord asupra unei reforme a impozitării companiilor multinaţionale, ce prevede instituirea unui impozit minim pe profit, ”de cel puţin 15%”, a anunţat Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică.

În acest context, Partidul Social Democrat, care se recomandă ca fiind partid de stânga, în loc să aplaude această decizie, se întreabă cum vor fi afectate companiile.

“ ACORD ISTORIC PENTRU TAXAREA CU 15% A MULTINAȚIONALELOR! GUVERNUL CÎȚU TACE MÂLC!

#România se regăsește printre țările care susțin o reformă fiscală de amploare pe plan internațional! Executivul condus de „primul economist al țării” – #FlorinCîțu – este… în tăcere!

Domnule premier, ieșiți la tablă și explicați-ne! Sau este o altă reformă de care fugiți?!

Ieri s-a luat o decizie istorică de peste 130 de țări care reprezintă nu mai puțin de 90% din PIB-ul mondial!

Toate s-au aliniat #OECD și #România este printre ele.

Reforma vizează ca în special companiile multinaționale să plătească o parte echitabilă a impozitelor oriunde își desfășoară activitatea!

Românii – și mai ales firmele cu capital străin care ne susțin economia – doresc să știe cum îi vor afecta această taxare cu 15% a companiilor mari!

Și ce venituri estimați că vor veni la buget și pe ce anume le veți cheltui?!

#RomâniiTrebuieSăȘtie

#VremTransparență

#CîțuYourSilenceSpeaksVolumes”

Președintele #PSD Marcel Ciolacu – este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/PartidulSocialDemocrat