Ciolacu îl ironizează pe Cîțu, după ce acesta a încurcat județul Suceava cu Vrancea – Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu l-a ironizat pe premierul Florin Cîțu, după ce acesta, în cadrul videoconferinței cu prefecții, a greșit județul în care se află localitatea Biliești, spunând Suceava în loc de Vrancea.

„OPRIȚI INUNDAȚIILE! CĂCI NU ȘTIU UNDE MĂ AFLU!” – poate fi cel mai de succes slogan al premierului Florin Cîțu!

În loc să iasă pe teren, să coordoneze intervenția autorităților județene de salvare a oamenilor din calea apelor, prim-ministrul a participat astăzi….la o lecție de geografie. Primită de la subordonații săi!

Cîțu a mutat localitarea vrânceană Biliești… printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur!

În videoconferința cu prefecții din țară, premierul a citit foile ca un contabil începător, fără măcar să aibă minima curiozitate – de la nivelul funcției pe care #NEALES o ocupă – unde sunt zonele afectate.

Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni, domnule Cîțu. Și notați !

❗️Localitatea Biliești este în județul Vrancea și a fost puternic afectată, peste 50 de gospodării fiind distruse de ape.

❗️Localitatea Biliești este condusă chiar de un primar liberal, domnule candidat liberal Cîțu.

Este clar tuturor acum de ce premierul  nu s-a deranjat din mini-vacanța de Rusalii, să iasă să ajute sinistrații. S-ar fi pierdut pe drum, printre șuvoaie! Sub greutatea funcției, nici cu degetul nu își găsește drumul pe harta României!

P.S. În loc să-i ascundă greșelile, Biroul de Presă al Guvernului mai bine i-ar cumpăra premierului o hartă! Declarațiile inepte ale prim-ministrului au fost modificate în transcriptul videoconferinței cu prefecții. Dar asta nu schimbă realitatea! – a scris Ciolacu pe PAGINA DE FACEBOOK

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/CiolacuMarcel