Scandal la Sectorul 1 – Fostul primar Tudorache o acuză pe Armand că a fraudat alegerile

Fostul edil al Sectorului 1 Dan Tudorache a declarat, miercuri, la Sinteza zilei, că dacă referatul procurilor va arăta clar frauda în alegerile pentru primărie, va întreprinde o acțiune în justiție pentru restabilirea adevărului.

„Dacă referatul SIIJ-ului, pe care îl așteptăm să ne fie prezentat în următoarele două zile cu ce au constatat, și ne va spune clar că a fost fraudă, nu știu cum va suna – vă dați seama, e prima dată, primul caz, eu nu am mai auzit așa ceva în România – atunci clar vom merge în instanță, pentru că atunci când a fost validată a spus clar: dacă intervin elemente de fraudare a alegerilor se va reviziu decizia.

Întrebat dacă are informații despre cine a participat la această fraudă, Tudorache a negat.

„Nu, nu am și nu cred că ar fi fost normal să am. Nu am! Am încercat să aflu de la ziariști, că eu zic că ziariștii sunt cei mai informați: nu am reușit! Poate că ei au alte informații, dar eu nu am nicio informație” – a spus Dan Tudorache.

Fostul edil afirmă că este convins că actualul primar Clotilde Armand a coordonat toată acțiunea de fraudare a scrutinului.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/dan.tudorache.psd.1