Aurelian Bădulescu, liderul consilierilor generali PSD, trage un semnal de alarmă – În plină pandemie, PMB nu a demarat încă planul pentru deratizare și dezinsecție

Aurelian Bădulescu, liderul consilierilor generali PSD, a solicitat, de urgență, convocarea unei ședințe extraordinare a CGMB pe tema Planului Unitar de Acțiune  pentru deratizare și dezinsecție.

”𝐀𝐣𝐮𝐧𝐠𝐞 𝐜𝐮 #𝐢𝐦𝐩𝐨𝐬𝐭𝐮𝐫𝐚

Problemele cu care se confruntă Capitala sunt numeroase. Însă, ⚠️𝐬𝐮𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐫𝐚𝐭𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞𝐳𝐢𝐧𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐍𝐔 𝐬𝐮𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚̆ 𝐚𝐦𝐚̂𝐧𝐚𝐫𝐞. ⚠️ Cel puțin, dacă te interesează de #sănătatea bucureștenilor.

Din păcate, pentru #NicusorDan și „ai lui” problematica #deratizării și #dezinsecției 𝐍𝐔 reprezintă priorități. Altfel, nu se explică faptul că rapoartele de specialitate din luna ianuarie și raportul de aprobare din luna martie au rămas fără ecou.

Văzând lipsa de #implicare în probleme cu adevărat urgente și esențiale pentru #comunitate, 𝐆𝐫𝐮𝐩𝐮𝐥 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥𝐢 𝐚𝐢 𝐏𝐒𝐃 𝐚 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐯𝐨𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢𝐧 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐞𝐱𝐭𝐫𝐚𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐫𝐚̆ 𝐚 𝐂𝐆𝐌𝐁

Revenim cu detalii pe acest subiect important pentru #sănătatea #comunității pentru că ne pasă!

#FărăImpostoriÎnFuncțiiPublice” – a scris Aurelian Bădulescu pe pagina de FACEBOOK

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/aurelianbadulescu.ro