Aurelian Bădulescu, liderul consilierilor generali PSD, solicită de urgență introducerea pe ordinea de zi a Consiliului General a Planului Unitar de Acțiune împotriva dăunătorilor

Aurelian Bădulescu, liderul consilierilor generali PSD, solicită de urgență introducerea pe ordinea de zi a Consiliului General a Planului Unitar de Acțiune împotriva dăunătorilor. Acesta avertizează că până acum, Primăria Municipiului București trebuia să efectueze  primul tratament preventiv contra dăunătorilor.

”Primăria Municipiului București trebuia să efectueze până la aceasta dată primul tratament preventiv contra dăunătorilor.

Până în acest moment nu a fost adoptat Planul Unitar de Acțiune, plan ce prevede modalitatea și intervalul de deratizare și dezinsecție de la nivelul capitalei.

Compania municipală Eco Igienizare, companie ce are delegat serviciul public a fost forțată să intre în insolvență de către actuala administrație condusă de către Nicușor Dan, astfel că această prestație obligatorie a municipalității nu poate fi executată de către nici o altă entitate comercială.

Grupul Consilierilor Generali PSD solicită de urgență introducerea pe ordinea de zi a Consiliului General a Planului Unitar de Acțiune.

Consilierii Generali ai Partidului Social Democrat atrag atenția asupra pericolului apariției unei situații periculoase la adresa sănătății cetățenilor Municipiului București.

#HaoslaPrimarie” – a scris Aurelian Bădulescu pe pagina de Facebook

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/aurelianbadulescu.ro