Clotilde Armand – Voi merge după fiecare leu furat de administraţia PSD. Aveţi grijă, domnule Ciolacu, „diamantul” lasă urme

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, marţi, că îşi va respecta promisiunea făcută preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, de a “merge după fiecare leu furat” de administraţia Tudorache de la cetăţenii acestui sector. De asemenea, edilul a publicat numele mai multor publicaţii şi organizaţii media care ar fi primit bani de la social-democraţi, numind, printre altele, România Liberă, Q Magazine, Puterea, B1 TV, Antena 3, România TV sau Digi24.

“Cum se naşte o ştire falsă şi cât ne costă. V-am mai spus cum funcţiona fabrica PSD de ştiri false şi înainte să ajung primar. O voi face şi din funcţia de edil pentru ca lumea să afle adevărul. I-am promis aseară şefului PSD că voi merge după fiecare leu furat de administraţia PSD de la cetăţenii Sectorului 1 şi am să încep cu un contract oferit de primarul diamant pentru ‘presa’ partidului. Culmea, exact pe site-urile respective apare informaţia FALSĂ cum că eu aş fi pierdut alegerile. Apoi, informaţia este rostogolită în social-media până ajunge la Televiziunea Publică. Fără dovezi, fără nici un fel de comunicare oficială din partea autorităţilor, fără nimic factual”- a precizat Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook.

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/clotildearmand.ro