Vlad Voiculescu – Florin Cîțu acționează ca o juntă militară. Nu are nicio legătură cu o țară europeană

Vlad Voiculescu a vorbit la Digi24 despre relația cu Florin Cîțu și care au fost momentele care au dus la „ruptura” iremediabilă, încheiată cu demiterea ministrului Sănătății. Voiculescu spune că modul de a acționa al premierului este ca acela al unei „junte militare” care „nu are nicio legătură cu o țară europeană”.

”Nu e de imaginat pentru mine, că unul dintre membrii echipei mele este dat pe mâna Parchetului. Este o premieră nu numai pentru mine sau pentru Guvernul României, e o premieră pentru România. E o premieră pentru ca cineva care transparentizează niște date să fie trimis la Parchet fără ca lucru ăsta să fie lămurit.

Raportul Corpului de Control nu e gata nici până în ziua de azi. Până în ziua de astăzi, premierul României nu a publicat acel raport care să demonstreze că Ștefan Voinea ar fi încălcat orice prevedere legală.

Asta este o chestiune de juntă militară. Am impresia că este un fel de a acționa al domnului Florin Cîțu, care nu are nicio legătură cu o țară europeană. Pentru că a trimis Corpul de Control, pentru că acțiunile au fost abuzive, pentru că nu a discutat niciodată lucrul ăsta cu mine.”

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/VladVoiculescu.ro