CTP, după tragedia de la Babeș – Ce înseamnă că domnul Voiculescu nu e diamant, dar nu avem altul? Înseamnă că e prost, dar e al nostru

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre tragedia petrecută luni la Spitalul Victor Babeș din Capitală, în urma căreia au murit trei pacienți. Gazetarul spune că nu este vorba doar despre un eveniment tragic, întrucât că nu e primul de acest fel, ci vine după cele petrecute la Piatra Neamț, la Balș și mai recent la Spitalul Foișor.

„Dacă nu ar fi fost tot acest trecut al evenimentului din această seară (luni – n.r.), el ar fi fost un eveniment tragic, un eveniment care ar fi întristat pe mult mai mulți decât pe apropiații celor care au murit, dar ar fi fost doar atât, dacă se poate spune doar atât, un eveniment tragic. Nu poate fi așa din pricina acestei serii care duce la ceva ce numeam cu mai bine de 20 de ani în urmă disoluția autorității”- susține CTP, care a comentat și acțiunile din ultima perioadă ale Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, dar și ale coaliției de guvernare.

Îl avem pe Voiculescu, care nu e diamant, spune domnul Barna, dar e prost. Adică ce înseamnă că nu e diamant, dar nu avem altul mai bun? Înseamnă că e prost, dar e prostul nostru. Și nu permitem, pentru că noi suntem USR-Plus și nu permitem să-l dați jos. Este și ilogic ce a spus domnul Barna, e profund ilogic. A spus că deși nu e diamant domnul Voiculescu, noi nu avem altă soluție mai bună. Care noi?

USR Plus? Păi dacă USR Plus nu găsește în rândurile sale, ale membrilor, simpatizanților săi, nu găsește pe nimeni mai bun decât Voiculescu, ce împiedică USR Plus să ia un medic valoros din țara asta, un cadru universitar, o persoană mai presus de orice suspiciune în ce privește integritatea și competența și să o pună în această funcție în folosul cetățenilor, girată și sprijinită de USR Plus. E ilogic ce spune domnul Barna. – a mai  spus CTP

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/CTPopescu