Senatorii PNL cer sancționarea Dianei Șoșoacă – Nu poartă mască, instigă la ură și haos, utilizează discurs homofob, xenofob, extremist

Senatorii PNL cer, în ședința Biroului Permanent al Senatului, sancționarea senatoarei Diana Șoșoacă pentru că sfidează „orice normă legală și orice regulă a bunului-simț în cea mai prestigioasă instituție a țării”. Potrivit unui document prezentat în ședința PNL și publicat de senatoarea Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook, liberalii cer celorlalte partide din Parlament să se alăture demersului.

Biroul permanent al Senatului a trimis, marţi, Comisiei juridice sesizarea grupului PNL prin care se solicită analizarea „derapajelor” de comportament ale senatoarei Diana Şoşoacă în Parlament.

”Prea multe derapaje care pun în pericol buna funcționare a Legislativului.

Astăzi, în Biroul Permanent al Senatului, grupul senatorilor PNL propune acest demers pentru păstrarea unui standard necesar în Parlament.

E nevoie de reacție, din partea tuturor senatorilor, la populism, extremism, lipsă de decență, nerespectarea regulamentelor în mod constant.

E nevoie de această delimitare. Doar așa putem lucra la creșterea credibilității acestei instituții.

#faracirc

#reparam” – a scris Gorghiu pe Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/alinagorghiu