Protestele împortiva restricțiilor continuă în București și marile orașe

În jur de 1.500 de persoane au ieșit la proteste, marți seară, în București, față de restricțiile anti-COVID impuse de autorități. Manifestațiile au fost reluate și în Craiova, Constanța, Cluj, Brașov, Alba Iulia și Vaslui. Numărul celor care au ieșit în stradă a fost însă mai mic, iar protestele nu au degenerat, ca luni.

UPDATE ora 0.52. În Piața Victoriei din București, la această oră, mai sunt doar câțiva protestatari răzleți, iar manifestația față de restricții pare să se fi încheiat, potrivit imaginilor difuzate de România TV. În fața Guvernului au rămas și câteva echipaje de jandarmi.

UPDATE ora 0.05. În Piața Universității din București, după miezul nopții au mai rămas câteva zeci de persoane, care sunt legitimate de jandarmi, anunță Digi24. De asemenea, câteva persoane se îndreaptă spre Piața Victoriei, mai precizează sursa citată.

UPDATE ora 23.49. Protestatarii din București au trecut de Piața Unirii și se îndreaptă spre Piața Universității, locul din care a început protestul în această seară, potrivit imaginilor transmise de România TV. Numărul protestatarilor s-a redus după manifestația din fața Palatului Cotroceni.

UPDATE ora 23.21. Au avut loc incidente la intrarea de la metrou, după ce mai mulți protestatari au intrat fără să plătească, informează Hotnews. De asemenea, mai mulți tineri au fost legitimați la metrou, după cum se poate vedea în imaginile transmise de România TV.

UPDATE ora 23.05. După ce timp de 15 minute și-au strigat nemulțumirile în fața Palatului Cotroceni, protestatarii au plecat din nou în marș pe străzile din Capitală, anunță Digi24. Acțiunea este supravegheată de jandarmi.

UPDATE ora 22.50. Protestatarii au ajuns la Palatul Cotroceni și strigă: „Jos Raed Arafat”, „Demisia” și „Jandarmii sunt cu noi”. De asemenea, aceștia i-au aplaudat pe jandarmii aflați în fața Palatului Cotroceni.

UPDATE ora 22.36. Numărul protestatarilor din București, care se îndreaptă către Palatul Cotroceni, scandând „Demisia”, a ajuns la 1.500, anunță Digi 24.

 

 

Sursă foto – facebook