AUR atac halucinant la Iohannis – ”Întelegem cu toții faptul că domnul Iohannis are comanda externă”

Partidul AUR a lansat un atac dur împotriva președintelui Klaus Iohannis, după mesajul acestuia care acuză unii participanți la proteste de extremism.

Mesajul președintelui Klaus Iohannis, postat pe Facebook:

”Demonstrațiile și protestele sunt firești, legitime și fac parte din structura oricărei democrații funcționale. Sunt însă intolerabile și complet de neacceptat manifestările violente, extremismul, xenofobia, toate acestea ascunse grosolan în spatele unor revolte îndreptate împotriva unor măsuri menite să protejeze viața și sănătatea tuturor. Condamn cu fermitate orice încercare de a captura politic protestele pentru a le transforma în vectori de propagare a urii, xenofobiei și antisemitismului. Temerile și nemulțumirile românilor, în această perioadă extrem de dificilă, sunt îndreptățite, dar ura și violența nu duc niciodată la rezultate constructive pentru societate și, în mod cert, aceste comportamente reprobabile nu reprezintă România. Țara noastră a reușit până acum să depășească momentele critice ale pandemiei tocmai pentru că cetățenii, în marea lor majoritate, au înțeles necesitatea măsurilor, le acceptă, le respectă și le mulțumesc pentru asta. Singurele căi prin care vom putea să ne recăpătăm normalitatea sunt vaccinarea și măsurile menite să stopeze mobilitatea și aglomerările.”

Mesaj AUR postat pe pagina de Facebook:

”Facem un apel către domnii din servicii ca, după ce termină de scris mesajele false „din partea partidului AUR”, să îi reamintească domnului profesor faptul că, în România, este interzis consumul de substanțe halucinogene. Întelegem cu toții faptul ca domnul Iohannis are comanda externă, dar de aici și până la asemenea elucubratii e cale lungă de tot.

Singurul extremism din România este cel practicat de guvernanți la adresa românilor.”

 

 

Sursă foto – georgesimion.facebook