A patra zi de proteste împotriva restricțiilor. Numărul manifestanților a scăzut considerabil atât în București cât și în țară

În cea de-a patra zi de proteste împotriva măsurilor restrictive adoptate de autorități, doar câteva sute de oameni au mai ieșit în stradă în Capitală și la Pitești, Constanța, Oradea, Cluj-Napoca, Brăila și Satu Mare. Manifestațiile au fost pașnice, numai în Constanța înregistrându-se un incident: un bărbat a fost reținut de jandarmi.

UPDATE ora 23.10. O parte dintre protestatarii din Piața Victoriei au fost legitimați de jandarmi, asupra unui bărbat a fost găsit un briceag în urma perchezițiilor. Individul a spus însă că obiectul nu îi aparține, ci l-a găsit în mulțime, așa că l-a băgat în buzunar.

UPDATE ora 23.02. Protestul din București împotriva restricțiilor s-a încheiat cu puțin timp înainte de ora 23.00, mult mai devreme față de zilele trecute. În fața Guvernului au mai rămas câteva persoane, dar și câteva echipaje de jandarmi.

UPDATE ora 22.50. Piața Victoriei s-a golit în urmă cu puțin timp în urmă, protestatarii plecând spre casă. Într-o transmisiune live pe Facebook aceștia au anunțat că vor relua protestele, mâine, la ora 17.30 în Piața Universității.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/dan.chitic/photos