Medic, despre vacanţa de o lună a copiilor – Nu este vacanţă de mers încolo şi încoace, e de stat în casă cât mai mult şi de respectat regulile

Managerul Spitalului ”Victor Babeş” din Bucureşti, Simin Aysel Florescu, atrage atenţia că vacanţa de o lună are urmează pentru cei mai mulţi dintre elevi nu este o perioadă ”de mers încolo şi încoace”, ci o vacanţă ”de stat în casă cât mai mult”, transmite News.ro. Ea menţionează că că mulţi dintre cei care s-au infectat au contractat virusul pe durata concediilor.

”Chiar dacă este vacanţă, nu este vacanţă de mers încolo şi încoace. E o vacanţă de stat în casă cât mai mult, că nu avem încotro şi de respectat regulile în momentul în care se iese în exterior pentru că altfel nu o să terminăm prea curând. Din păcate, este un fenomen foarte complex această pandemie şi nu se termină numai dacă că cineva ordin să se termine sau dacă cineva nu mai are chef de ea. Pur şi simplu trebuie să punem cu toţii umărul, nu avem cum altfel, nu avem cum”- a afirmat Simin Florescu, manager interimar al Spitalului ”Victor Babeş” din Bucureşti, duminică, într-o emisiune la Digi 24.

 

 

Sursă foto – dw.com