Scenarii de lucru privind noile restricții: Magazinele închise la ora 16.00 în week-end, închiderea sălilor de fitness, restricții de circulație de la ora 20.00

Autoritățile discută în aceste zile mai multe scenarii de lucru pentru a stopa răspândirea pandemiei de coronavirus. Astfel, departamentul tehnic al Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) dezbate posibilitate de a propune măsuri precum închiderea magazinelor la ora 16.00 în week-end, închiderea sălilor de fitness și introducerea restricției de cirulație în week-end începând cu ora 20.00, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale.

Și în cazul cursurilor școlare va exista o nouă discuție, pentru că vacanța de Paște începe abia pe 2 aprilie, și până atunci e posibilă mutarea în online a tuturor cursurilor.

Important: acestea sunt scenarii de lucru discutate la nivel de experți. E posibil ca decizia finală să ignore aceste propuneri sau să adauge altele suplimentare.

Propunerile sunt discutate mai întâi de experții din Departamentul Tehnic al Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU), dar decizia finală va fi luată la nivel politic.

 

 

Sursă foto – politico.com